Skip to main content

Hvis du køber et produkt gennem vores websites; https://eamarie.dk, https://medlem.eamarie.dk, https://eamarie.com og https://eamarie.mykajabi.com gælder disse handelsbetingelser:

Generelle oplysninger:

Alle produkter på www.eamarie.dk og medlem.eamarie.dk udbydes af Ea Marie (en del af Marie Taradana Group Aps), CVR nr.: 38104438, c/o Ea Marie Ditlev, Hedeparken 57, st. tv., 2750 Ballerup, Danmark. Vi kan kontaktes på info@eamarie.dk eller telefon +4522737282

Betaling:

Du kan vælge at betale med kort: VISA eller Mastercard. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når din varer afsendes fra os.

For alle køb forventes du selv at kontakte os, hvis du skifter kort.

Vi bruger Stripe til at håndtere alle køb på https://eamarie.dk, https://eamarie.com og https://medlem.eamarie.dk og https://eamarie.mykajabi.com.

Dine betalingsoplysninger bliver krypterede.

Personoplysninger:

Dine personoplysninger (navn, adresse, e-mail, telefonnummer) opbevares hos eamarie.dk og vil kun blive benyttet til at administrere kunderelationen samt til eventuelle markedsførings formål. Alle som køber produkter fra https://eamarie.dk acceptere at modtage denne type korrespondance. Eamarie.dk vil ikke lade andre få tilgang til dine oplysninger.

Levering:

Digitale produkter leveres via e-mail som indeholder et download-link.

Ved køb af digitale filer, skal du være opmærksom på at det er noget du selv skal downloade og printe for at kunne tage det i brug. Jeg fraskriver mig ansvaret for hvordan din printer fungere og derfor hvordan printet ser ud på din specifikke printer.

Leveringsomkostninger:

Leveringen af digitale produkter er gratis.

Brug af digitale varer:

Al kopiering og distribuering er forbudt. Du er selv ansvarlig for at filerne ikke spredes eller sendes videre til andre brugere. Du skal være opmærksom på at du kun køber brugsretten til personlig brug.

Fortrydelsesret:

Hvis du fortryder dit køb skal du kontakte os på telefon: +4522737282 eller skrive til os på info@eamarie.dk

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret. Der gives ikke penge retur for digitale produkter.Vi bestræber os på at gøre vores produkter bedre hele tiden, så hvis du er utilfreds med et produkt så kontakt os hurtigst muligt, så vi kan finde frem til en god løsning.

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Ea Marie på info@eamarie.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Priser:

Alle vores priser er inklusiv moms. Vi tager forbehold for eventuelle tryk- og/eller skrivefejl i de angivne priser.

Rettigheder:

Ea Marie har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, som stilles til rådighed. Produkter og materiale er personlige og må ikke videregives til andre. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug og må ikke anvendes til andre formål end det de er købt.

© 2023 Ea Marie (en del af Marie Taradana International Aps). Alle rettigheder forbeholdes. Hedeparken 57, st. tv., 2750 Ballerup, Danmark, CVR-nr. 38104438

Last Updated: 12. Februar, 2023