Skip to main content

OM EA MARIE

Livet som mor skal føles lettere

Livsstils mentor. Mor til 2+2 bonus børn, erfaring med børn med særlige behov. Elsker bjælkehytter & Østrigs bjerge.

Ea Marie

Ea Marie Skaber og Digital Designer bag Visuelle værktøjer til børn

Det skal være sjovere og lettere at være mor

Ea Marie er mor til 2+2 bonus børn, mørk chokolade- og bjerg-elsker, designer
og skaberen bag ’Visuelle værktøjer for børn’ og ’Rutinetavlen’.

Hun brænder for at skrive opløftende ord og skabe værktøjer der hjælper
kvinder der har børn, for at gøre hverdagen både nemmere og sjovere.
Så du kan mærke overskud, føle dig mere fri og inderligt glade.

MIN HISTORIE

Jeg sad derhjemme på køkkengulvet og græd. Min verden var brudt sammen, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre.

I tiden forinden dét her øjeblik havde jeg gjort alt hvad der var forventet af mig – for at jeg kunne være en god mor, kollega, veninde, kæreste og datter. Jeg havde knoklet mig selv ned i kulkælderen i hamsterhjulet der startede da barslen var slut med mit første barn.

Jeg vidste ikke hvad der var galt med mig, hvorfor jeg ikke kunne spise, ikke kunne sove, gå i bad eller købe mit rugbrød selv. Jeg vidste heller ikke at dét her blev starten på en 1,5 års lang rejse for at finde tilbage til livet, finde ud af hvem jeg i virkeligheden selv var i junglen af forventninger – hvad var mine egne drømme og hvad var andres?

Dét er 9 år siden i dag.

Det viste sig at jeg havde fået stress på mit arbejde, der ledte til depression og angst. Der tvang mig ud i en process for at genfinde mig selv. Siden har jeg lært at...

...og ligemeget hvor mange bøger vi læser om børn, opdragelse, psykologi osv., så virker dét ikke medmindre vi har energien til at implementere det i vores hverdag.

Langt de fleste kvinder har slet ikke den energi, fordi de halser afsted i livet for at nå det hele og lever i en overlevelses tilstand – hvor det bliver svært at mærke hvad man selv har brug for, at give sig selv dét og give dét videre til andre som man gerne vil. Så uden vi opdager dét, gør vi dét umuligt for os selv at forandre de ting vi gerne vil – på grund af den udmattelse vi faktisk lever i.

Vi bliver skuffede over os selv, over at have så gode intentioner, men alligevel reagere fuldstændig modsat end du gerne ville – og hvad bøgerne siger. Du kommer måske til at råbe af dit barn, selvom du lige har læst det er skadeligt og hvad du skal gøre i stedet. Dén cirkel er fuld af skam, konstant dårlig samvittighed og skuffelse, over sig selv – selvom du i virkeligheden klare det super flot og knokler hver dag for din families skyld.

Dét er den drænende cirkel jeg gerne vil støtte dig ud af, og derfor handler alt i mit arbejde om at skabe mere energi – så du rent faktisk kan skabe den forskel ønsker i dit og din families liv.

Så du kan få mere tid til dig selv, og tid om aftenen til din passion – dét du elsker at dyrke og kvalitetstid med din partner.

De vigtige ting jeg har lært i processen har hjulpet mig styrket igennem, da...
– jeg skulle sige farvel til min baby, der døde i graviditeten
– mine børns far og jeg måtte skilles
– jeg som single-mor skulle åbne mig op for nye eventyr og kærlighed
...og andre svære livskriser.

Så gav dét mig en ny evne til at håndtere modstand med tro og håb i mit hjerte. Det har givet en ro altid at vide hvordan man trækker sig selv op igen, og hvad man kan spise for at støtte kroppens system, for at mindske stress.

Undervejs har jeg også udviklet forskellige visuelle værktøjer til børn, der hjælper med at skabe mere ro derhjemme, overblik, overskud og forståelse for hinanden. Dét har givet os en hverdag med langt færre konflikter, gladere børn og en langt gladere mor.

Det er blevet min mission at give de redskaber videre til dig, så du kan hjælpe og styrke dig selv gennem svære tider. Med redskaber mener jeg guides, opløftende ord, værktøjer du kan downloade og bruge sammen med dine børn.

Jeg vil være den stemme du kan finde på de stille aftener, hvor du ligger i mørket for dig selv fanget i tankespind og bekymring – så vil jeg være den stemme for dig, der minder dig om den styrke du har i dig selv.

Skriv dig op til at blive gratis medlem hos mig, så vi kan lære hinanden at kende – og jeg kan dele mine redskaber med dig.

Start med videoen herunder 🙂

Sådan fik jeg mit barn til at sove på 4 minutter

Bliv inspireret af dét her simple trick, så du kan hjælpe dit barn til at falde hurtigere i søvn i aften – så du kan få mere tid til dig selv.

Få adgang nu